Dedicatoria de la biznieta Saoirse Planella a Carlos Santias


De la Saoirse Planella O'keeffe besnéta de Carlos Santias dedicat al seu Fotolog:

Bueno... aquest cop dedico la meva pàgina web de fotolog per a la meva familia, que per molt que no ens veiem sempre us porto en el cor, guardats, i us recordo, i penso molt sovint amb tots vosaltres, per a aquest motiu he decidit renovar la meva pàgina dedicada a vosaltres i a l'Ito, perquè per a mi, encara que no l'hagui conegut, després de tot el que m'han explicat és com si en algun racó encara hi fos. Quan em van explicar, que si era compositor, que era amic del Dali, que si s'havia fer nose que, etc... em vaig amocionar molt, perquè no s'havia que hi hagues algu tan important com ell en la familia, per a mi era com el "MULTIITO" o "SUPERITO", ja que ho s'havia fer quasi tot!

M'agraden molt aquestes fotos, per això les he posades, en part que no en tinc cap més, i per cert, la del mig li he posada perquè quan era petita vaig fer un quadro d'ella, i li tinc molt de cariño! ara m'estic pensant tornar-ho a fer per comparar de com ho feia de petita. :)

Espero que fem alguna altre quedada, i així ens veiem altre cop!
i que us hagi agradat la meva dedicatoria.
una abraçada mooooooooolt gran, i molts petonets per a tothom!
us estimoooooooooooooooooooooooooooo!
BONES FESTES!

No hay comentarios :

:

Carlos Soler Carlos Soler Experiencia en el sector de la tecnología y TIC. En Blogtecnia desde 2006. Ex-Asistente blogger al MWC de Barcelona. Exeditor en GeeksRoom. Me podéis seguir en Twitter, Google+ y Facebook. Encontrareis mi poemario en la iniciativa de: Save the Children.

Subir a Inicio Subir